Позивница – 1. Конгрес психотерапеута у БиХ

Новости

Поштовани,

Част нам је и задовољство у име Савеза психотерапијских удружења у БиХ, позвати вас и пожељети вам добродошлицу на Први конгрес психотерапеута у Босни и Херцеговини (са међународним учешћем).

Конгрес ће се одржати од 23. до 26. 03.2023. године Хотел „Хиллс“ у Сарајеву, Босна и Херцеговина.

Жеља нам је по први пут окупити психотерапеуте и психотерапијска удружења у БиХ и региону, који ће промовисати психотерапију као професију, али и унаприједити научно – истраживачки рад.

Сигурни смо да ће Конгрес психотерапеута бити препознат и изван оквира наше државе као значајан стручни и научни догађај.

Вријеме у којем живимо је врло захтјевно и изазовно. Свједочимо великој, убрзаној глобалној трансформацији, која директно утиче на ментално здравље цјелокупне популације. Жеља нам је допринијети свеобухватном разумијевању тренутка у коме се налазимо и ми, и наша професија Управо због тога, тема првог конгреса психотерапеута у БиХ је:

ПСИХОТЕРАПИЈА СА СВИЈЕТОМ ПРОМЈЕНА.

Сигурни смо да ће Конгрес понудити разноврсне и актуелне теме и говорнике из БиХ, региона и Европе, који ће наш професионални рад учинити ефикаснијим, а наш укупни стручни утицај значајнијим.

Вјерујемо да ће Конгрес понудити вриједну прилику психотерапеутима и свим заинтересованим професионалцима из подручја бриге о здрављу и развоју појединаца, група и друштва, како из Босне и Херцеговине тако и других земаља, да размјене идеје и унаприједе своје праксе. Ово је прилика за отворену, научну и стручну дебату и лични дијалог о филозофији, теорији, пракси и истраживању у психотерапији, те о њеном значењу у савременом друштву.

Конгрес се одржава у прољеће, које је најбоље доба за састанке, промишљања и размјену.

Све информације о Конгресу мозете пронаћи и добити на

Видимо се у марту 2023. године
Добро дошли

Предсједница Конгреса
Проф.др.сц. Есмина Авдибеговић