Dobrodošli na stranicu Etičkog odbora Saveza psihoterapijskih udruženja u BiH.

Etički odbor je osnovan s ciljem osiguravanja najviših standarda profesionalne etike u psihoterapijskoj praksi. Naša misija je zaštita klijenata i promoviranje odgovornog i etičkog ponašanja među psihoterapeutima u Bosni i Hercegovini. Kroz nadzor, savjetovanje i edukaciju, Etički odbor radi na očuvanju integriteta psihoterapijske profesije i unapređenju kvalitete usluga koje pružamo.

  • Pravilnik o radu

    PRAVILNIK O RADU ETIČKOG ODBORA SAVEZA PSIHOTERAPIJSKIH UDRUŽENJA U BOSNI I HERCEGOVINI

Članovi Etičkog odbora su:

Predsjednica Etičkog odbora Saveza psihoterapijskih udruženja u BiH predano radi na osiguravanju najviših standarda etike i profesionalizma u psihoterapijskoj praksi.
 
Njena vizija je stvoriti transparentno i pouzdano okruženje u kojem se poštuju prava i dostojanstvo svih uključenih u psihoterapijski proces.
Predsjednica Etičkog odbora je Azra Arnautović.
Savez psihoterapijskih udruženja u BiH 
Savez psihoterapijskih udruženja u BiH 
spubih
Savez psihoterapijskih udruženja u BiH 

O nama

Cilj Saveza psihoterapijskih udruženja u BiH je razvoj i promocija psihoterapije u skladu s europskim standardima, osiguranje potrebnih uvjeta za uspostavljanje zvanja psihoterapeuta te ujednačavanje psihoterapijske prakse. Primarni cilj Saveza je zaštita psihoterapijske djelatnosti u BiH kako bi se klijenti zaštitili od nestručnih i nekvalificiranih terapeuta.

Kontaktirajte nas: info@spubih.com