3. INTERNACIONALNI I INTERDISCIPLINIRANI KONGRES DJEČJE I ADOLESCENTNE PSIHOTERAPIJE

Događaj

Evropski Akreditovan psihoterapijski trening Institut BHIDAPA, u suradnji s Federalnim ministarstvom zdravlja i Evropskim Interdisciplinarnim Terapijskim Servisom za Djecu i Mlade – EIATSCYP, s ponosom najavljuje Treći internacionalni i interdisciplinarni kongres dječije i adolescentne psihoterapije “THINK ABOUT YOUth” pod temom “Refleksija komunikacije i odnosa na zdravlje djece, mladih i obitelji: terapijski pristupi”.

Ovaj kongres predstavlja zajedničku predanost unapređenju mentalnog zdravlja i dobrobiti djece, mladih i njihovih porodica. Težimo stvaranju društva koje mentalno zdravlje i dobrobit djece, mladih i obitelji postavlja kao prioritet za kreiranje sveobuhvatne, podržavajuće i ispunjavajuće vizije razvoja zdravog društva.

Misija Kongresa je osigurati prostor za ljudski i profesionalni susret stručnjaka iz različitih disciplina i dijelova svijeta, kako bismo zajedno istraživali, razmijenili i produbili iskustva o vitalnim temama koje se tiču mentalnog zdravlja djece, mladih i njihovih porodica. U suradnji s vodećim stručnjacima, usmjerit ćemo se na razvoj inovativnih i integrativnih terapijskih pristupa, te globalnih preventivnih planova. Naša je želja u zajedništvu njegovati razumijevanje i brižnost, gdje razmjena ideja i znanja doprinosi izgradnji sigurnijeg svijeta za svako dijete.

Rane kotizacije traju do 30.6.2024., stoga vas pozivamo da se što prije registrirate i osigurate svoje mjesto. Za više informacija posjetite: https://congress.bhidapa.ba/bs/.

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom radu na unapređenju mentalnog zdravlja djece i mladih!